Om

Dagplejen Guldsmeden

Ved Lene B Pedersen

Nyheder.

Dagplejen Guldsmeden har fået 3 nye børn hen over foråret, så der er fuld gang i os alle.

 

Jeg selv får fornyet mit Førstehjælp, så jeg er klar, hvis der skulle opstå en svær situation.

 

Jeg har ddeltaget i nogle spændende foredrag om, ADHA og Autisme.

 

Jeg har investeret i to nye løbecykler af mærket Puky, hvilket er en stor succes.

 

 

Året der gik:

 

Et år er gået med fuld fart i Dagplejen Guldsmeden.

 

2015 har været et år med rigtig mange sjove, gode og udviklingsrige aktiviteter.

 

2015 var også året, hvor der blev samarbejdet med rigtig gode kollegaer, på en måde så børnene fik og stadig får lært at trives i større grupper. Der bliver leget, sunget, spist madpakker til stor fornøjelse for alle.

 

Vores fine cykel er blevet flittigt brugt på ture til bl.a. Fun Park, skovture med madpakker, ture til Kjul Strand, og vi elsker det.

 

Vi har haft mange besøg hos både Tandlægen, Nordsøen Ocenariet, musik legen i Emmersbæk Kirke, samt Fun Park.

Over alt hvor jeg kommer med mine fantastiske børn, er vi blevet mødt med store smil og tid til en lille snak, om det så er i butikker eller på gaden.

 

Det er så dejligt for børnene, og for mig, når vi blivet mødt på den måde.

 

Vi kan med stor ro og meget glæde se frem til et nyt år i Dagplejen.

 

 

Ledige pladser:

 

Næste ledige plads er til august 2016 .Dette er dog en tidsbegrænset plads, som kun er ledig frem til og med

december 2016.

 

Herefter er første ledige plads til juni 2018.

 

Det er vigtig, at I henvender jer i god tid, så vi har mulighed for at lave en fornuftig opstartningsplan for jeres barn.

Faste aktiviteter.

 

Vi deltager i forskellige aktiviteter, for at børne skal have mulighed for at udvikle sig på en tryg, sjov og kærlig måde.

 

Jeg har planlagt aktiviteter, som forbereder børnene på den verden, de er en del af.

 

Vi mødes med min 3 skønne kollegaer i Spejderhuset en gang om måneden, hvor vi leger og spiser madpakker.

 

Vi leger hos Tandlægen, for at børnene skal føle sig trygge, når de skal til en rigtig undersøgelse.

 

Vi besøger bl. a. Børnehaven Krabbely, for at børne skal lære på en sjov måde, hvad det er for noget, når de selv skal starte.

 

Vi går i musiklegestue i Emmersbæk Kirke, hvor vi slutter af med at spise madpakker, så børnene er trygge ved besøg i Kirken.

 

Alle aktiviteter er planlagt, så børnene på en sjov og sikker måde, lærer at være sammen med andre. De lærer, at der er steder, hvor der er regler for, hvad man må og ikke må, og de lærer at frihed skal bruges fornuftigt.

 

Det lyder som store ord for så små poder, men når jeg som rollemodel er min opgave bevidst, så går det helt af sig selv, så læring og udvikling bliver så sjovt som muligt.

 

Alle vores aktiviteter kan ses under Aktiviteter.

Velkommen til Dagplejen Guldsmeden

Om mig selv.

Jeg hedder Lene og er 49 år gammel. Jeg er et åbent og ærligt menneske, med store personlige værdier f.eks. stor tålmodighed, respekt, ansvar og kærligt overskud.

Jeg har gennem 18 år været ansat som kommunal dagplejer, og har gennem alle år uddannet mig løbende i form af mange kurser og Pædagogisk Grunduddannelse, og er sikker på at min fremtid skal bruges i det nære og kærlige miljø, som min dagpleje altid kan tilbyde.

Min fritid bliver blandt andet brugt på løbeture, camping, og spejder.

 

Mit værdigrundlag.

Jeg tror på, at alle børn har ret til et liv i glæde og kærlig nærhed med voksne, som altid ved, hvad de har med at gøre. Børn har krav på daglig udvikling i et tempo, som de selv bestemmer og som giver dem glæde og lyst til nysgerrighed. Kærlig omsorg og tryghed giver det enkelte barn lyst til at prøve kræfter med alle mulige forskellige udfordringer. Jeg tror på, at hvis jeg giver mulighed for frihed til at udforske verden, og støtte der, hvor det falder barnet svært, så bliver barnet fyldt med selvværd.

Jeg mener også, at små børn lærer gennem leg, og at de skal præsenteres for mange forskellige redskaber, så som legetøj, kravleredskaber, sang, instrumenter og ikke mindst naturen, som fylder os alle med nysgerrighed.

Endvidere kan jeg gøre opmærksom på, at jeg naturligvis vægter tavspligten højt, og forventer at det går begge veje.

 

Min familie.

Jeg er gift med Ove, som er ansat hos Vennelyst i Hjørring som landmåler, endvidere er vi så heldige, at han også er Brandmand, hvilket gør, t vi ofte kan se brandbilerne. Ove rummer også rigtig mange kærlige værdier, som vi alle bare elsker. Han giver os overskud og megen glæde.

Vores søn hedder Jimmi. Han er 23 år og studere på Universitetet i Ålborg. Han bor ikke hjemme mere, men vi savner selvfølgelig altid hans glade væsen i huset.