Om

Dagplejen Guldsmeden

Ved Lene B Pedersen

Nyheder.

Dagplejen Guldsmeden har i 2017 fået 2 nye børn, som begge er faldet rigtig godt til hos os.

 

Jeg har deltaget i 9 psykologikurser, og er så klar til at støtte op om alt, hvad der måtte komme.

 

Der er lavet aftale om et fast månedligt besøg på Lynggården.

 

Der er lavet aftale om brobygning med Børnehuset.

 

 

 

 

 

 

Året der gik:

 

Endnu et fantastisk år er gået med fuld fart i

Dagplejen Guldsmeden.

 

2017 har været et år med rigtig mange sjove, gode og udviklingsrige aktiviteter.

 

2017 har er også året, hvor der blev samarbejdet med rigtig gode kollegaer, på en måde så børnene får lært at trives i større grupper. Der bliver leget, sunget og spist madpakker til stor fornøjelse for alle.

 

Da nogle af børnene troede, at det var farligt og ulækkert at røre ved snegle, gjorde jeg det til et udviklingsprojekt, hvilket har styrket børnene på en måde, så snegle nu er sjove at samle og gemme i mit drivhus. Super seje børn!

 

Vores fine cykel er blevet flittigt brugt på ture til mange oplevelser i byen og skoven. Der er kommet barnestol bag på, så vi ikke behøver traileren mere.

 

Vi har haft mange besøg hos både Tandlægen, Nordsøen Ocenariet, musik legestue i Emmersbæk Kirke og Fun Park. Ligeledes er sandkassen og haven blevet flittigt brugt.

 

Der er brugt meget til ture rundt på Havnen. Børnene elsker at se på vandet, fiskekutterne, specielt den med en hummer på flaget, og mågerne som skriger. jeg synes, det er vigtig, at lære dem om det samfund, de kommer fra.

Over alt hvor jeg kommer med mine fantastiske børn, er vi blevet mødt med store smil og tid til en lille snak, om det så er i butikker eller på gaden.

 

Det er så dejligt for børnene, og for mig, når vi blivet mødt på den måde.

 

Vi kan med stor ro og meget glæde se frem til et nyt år i

Dagplejen Guldsmeden.

 

 

Ledige pladser:

 

Der er fart på i Dagplejen Guldsmeden, og næste ledige plads er først til august 2018 .

 

Det er vigtig, at I henvender jer i god tid, så vi har mulighed for at lave en fornuftig og tryg opstartningsplan for jer og jeres barn.

Faste aktiviteter.

 

Vi deltager i forskellige aktiviteter, for at børne skal have mulighed for at udvikle sig på en tryg, sjov og kærlig måde.

 

Jeg har planlagt aktiviteter, som forbereder børnene på den verden, de er en del af.

 

Vi mødes med min 3 skønne kollegaer til forskellige aktiviteter flere gange om måneden, hvor vi leger og spiser madpakker.

 

Vi leger hos Tandlægen 2 gange om året, for at børnene skal føle sig trygge, når de skal til en rigtig undersøgelse.

 

Vi besøger bl. a. Børnehaven Krabbely, for at børne skal lære på en sjov måde, hvad det er for noget, når de selv skal starte.

 

Vi går i musiklegestue i Emmersbæk Kirke, hvor vi slutter af med at spise madpakker, så børnene er trygge ved besøg i Kirken.

 

Vi har fast månedligt besøg i Børnehaven Børnehuset.

 

En af vores mest fantastiske aktiviterer er fast besøg på Lynggården en gang om måneden.

 

Alle aktiviteter er planlagt, så børnene på en sjov og sikker måde, lærer at være sammen med andre. De lærer, at der er steder, hvor der er regler for, hvad man må og ikke må, og de lærer at frihed skal bruges fornuftigt.

 

Det lyder som store ord for så små poder, men når jeg som rollemodel er min opgave bevidst, så går det helt af sig selv, så læring og udvikling bliver så sjovt som muligt.

 

Velkommen til Dagplejen Guldsmeden

Om mig selv.

Jeg hedder Lene og er 51 år gammel. Jeg er et åbent og ærligt menneske, med store personlige værdier f.eks. stor tålmodighed, respekt, ansvar og kærligt overskud.

Jeg har gennem 18 år været ansat som kommunal dagplejer, og har gennem alle år uddannet mig løbende i form af mange kurser og Pædagogisk Grunduddannelse, og er sikker på at min fremtid skal bruges i det nære og kærlige miljø, som min dagpleje altid kan tilbyde.

Min fritid bliver blandt andet brugt på løbeture, camping, ture med min mand på motorcykel og dejlige gåture.

 

Mit værdigrundlag.

Jeg tror på, at alle børn har ret til et liv i glæde og kærlig nærhed med voksne, som altid ved, hvad de har med at gøre. Børn har krav på daglig udvikling i et tempo, som de selv bestemmer og som giver dem glæde og lyst til nysgerrighed. Kærlig omsorg og tryghed giver det enkelte barn lyst til at prøve kræfter med alle mulige forskellige udfordringer. Jeg tror på, at hvis jeg giver mulighed for frihed til at udforske verden, og støtte der, hvor det falder barnet svært, så bliver barnet fyldt med selvværd.

Jeg mener også, at små børn lærer gennem leg, og at de skal præsenteres for mange forskellige redskaber, så som legetøj, kravleredskaber, sang, instrumenter og ikke mindst naturen, som fylder os alle med nysgerrighed.

Endvidere kan jeg gøre opmærksom på, at jeg naturligvis vægter tavspligten højt, og forventer at det går begge veje.

 

Min familie.

Jeg er gift med Ove, som er ansat hos Vennelyst i Hjørring som landmåler. Ove elsker at køre motorcykel, og viser den gerne frem til børnene. Endvidere er vi så heldige, at han også er Brandmand, hvilket gør, at vi ofte kan se brandbilerne. Ove rummer også rigtig mange kærlige værdier, som vi alle bare elsker. Han er vores helt, oggiver os overskud og megen glæde.

Vores søn hedder Jimmi. Han er 25 år og bor i Ålborg. Han kommer tit på besøg til stor fornøjelse for os alle..